تامین ویتامین های بدن با مصرف قارچ شیتاکه یکی از گزینه های ایده ال می باشد که به دلیل ارائه ی نتایج مطلوب در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. قارچ شیتاکه به عنوان یک قارچ خوراکی و دارویی بومی ژاپن، از دیرباز مورد توجه انسان بوده است.
خواص قارچ شیتاکه به قدر بالاست که آن را به یکی ازپرطرفدار ترین انواع قارچ تبدیل کرده است. قارچ شیتاکه با داشتن خواص درمانی در درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار گرفته و در سال های اخیر تحقیقات انجام شده در مورد آنها مزیت استفاده از این نوع از قارچ ها به ویژه تامین ویتامین های بدن با قارچ شیتاکه را تثبیت کرده است.
ارزش غذایی بالا و البته خاصیت دارویی مطلوب این دارو سبب شده است که صادرات و واردات آن در سراسر جهان از توجه بالا برخوردار گردیده و در کشورمان نیز مصرف آن بیشتر به عنوان یک داروی گیاهی در طب سنتی بسیار پرطرفدار باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با خواص این قارچ، به معرفی قارچ شیتاکه می پردازیم. از آنجا که قارچ شیتاکه یکی از غنی ترین قارچ های موجود از لحاظ مواد مغذی می باشد تامین ویتامین بدن با قارچ شیتاکه نیز بسیار مهم می باشد.
وجود ویتامین های با ارزش در آن سبب شده است که با مصرف منظم این قارچ بتوان از ابتلا به بسیاری از بیماریها که ریشه در کمبود ویتامین های خاص را دارد جلوگیری کرد. از سوی دیگر وجود این مواد مغذی غنی در آن سبب شده است که امروزه در طب سنتی به طور وسیع از خواص درمانی قارچ شیتاکه استفاده گردد. برای کسب اطلاعات بیشتر د مورد تامین ویتامین های بدن با قارچ شیتاکه با ما همراه باشید.
بررسی تامین ویتامین های بدن با مصرف قارچ شیتاکه
تامین ویتامین های بدن با قارچ شیتاکه یکی از راهکارهای مطلوب می باشد که هیچ گونه عوارض و یا تهدید خاصی برای سلامتی بدن ندارد. اگر چه برای تامین ویتامین های بدن راهکارهای مختلف از جمله استفاده از داروهای شیمیایی خاص می باشد ولی این داروها عاری از عیب و نقض نیستند و مصرف آن ها با گذر زمان می تواند به مشکلات و عوارض های حتی جدی تری منجر گردد .
به همین دلیل تامین ویتامین های بدن با استفاده از رژیم غذایی مطلوب و خوراکی های طبیعی یکی از گزینه های ایده آل است. ویتامین و مواد مغذی موجود در ۱۰۰ گرم از قارچ شیتاکه عبارتند از:
- انرژی ۱/۲۳۸ کیلوژول (۲۹۶ کیلوکالری)
- کربوهیدراتها ۷۵٫۳۷ g
- قندها ۲٫۲۱ g
- فیبر ۱۱٫۵ g
- چربی ۰٫۹۹ g
- پروتئین ۹٫۵۸ g
- تیامین (ویتامین ب۱) ۰٫۳ میلیگرم (۲۳٪)
- ریبوفلاوین (ویتامین ب۲) ۱٫۲۷ میلیگرم (۸۵٪)
- نیاسین (ویتامین ب۳) ۱۴٫۱ میلیگرم (۹۴٪)
- پانتوتنیک اسید (ویتامین ب۵) ۲۱٫۸۷۹ میلیگرم (۴۳۸٪)
- ویتامین ب۶ ۰٫۹۶۵ میلیگرم (۷۴٪)
- اسید فولیک (ویتامین ب۹) ۱۶۳ میکروگرم (۴۱٪)
- ویتامین سی ۳٫۵ میلیگرم (۶٪)
- ویتامین دی ۳٫۹ میکروگرم (۳۹٪)
- کلسیم ۱۱ میلیگرم (۱٪)
- آهن ۱٫۷۲ میلیگرم (۱۴٪)
- منیزیم ۱۳۲ میلیگرم (۳۶٪)
- منگنز ۱٫۱۷۶ میلیگرم (۵۹٪)
- فسفر ۲۹۴ میلیگرم (۴۲٪)
- پتاسیم ۱/۵۳۴ میلیگرم (۳۳٪)
- سدیم ۱۳ میلیگرم (۱٪)
- روی ۷٫۶۶ میلیگرم (۷۷٪)
اهمیت تامین ویتامین های مورد نیاز بدن
تامین ویتامین های بدن آن هم از طریق طبیعت به گونه ای مهم است که نمیتوان از آن غافل ماند. شاید به همین دلیل است که امروزه صادرات و واردات انواع داروهای گیاهی توجه ویژه ای را به سوی خود جلب کرده است.
مواد معدنی موجود در قارچ شیتاکه آن را به یک منبع غنی برای تامین نیازهای ضروری بدن تبدیل کرده است. علاوه بر ویتامین B قارچ شیتاکه حاوی ویتامین های دیگری از جمله ویتامین می باشد. ناگفته نماند این قارچ کالری بسیار پایینی دارد به همین دلیل شما می توانید بدون هیچ گونه نگرانی از مواد مغذی نهفته در آن بهره مند باشید.
قارچ شیتاکه به صورت تر و تازه و البته خشک در بازار موجود است. پیشنهاد ما آن است اگر از این قارچ به منظور بهره مندی از خواص دارویی آن قصد استفاده دارید حالت خشک آن بیشتر تاثیر گذار است.
از سوی دیگر قارچ شیتاکه تر و تازه نهایت به مدت یک هفته قابل نگهداری در یخچال می باشد ولی لرم خشک شده ی آن تا یک سال نیز قابل استفاده خواهد بود. توجه کنید در صورت مصرف منظم و مستمر آن می توانید از خواص درمانی آن بهره مند باشید. برای تامین ویتامین های بدن با قارچ شیتاکه نیز همین امر صادق است.
باید و نبایدهای مصرف قارچ شیتاکه
حال که با خواص قارچ شیتاکه آشنا شده ایم لازم به ذکر است برخی نکات دانستنی در مورد نحوه مصرف قارچ شیتاکه را هم بدانید. از آنجا که اغلب افراد بنا به سبک زندگی مختلف ممکن است از مصرف همه ی آیتم های غذایی موجود در هرم غذایی غافل باشند پس لازم است جایگزین های خاص برای تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن صورت گیرد.
مصرف قارچ شیتاکه با گذر زمان به دلیل ایجاد قوای بدنی بالا می تواند از ابتلا به بیماری های مختلف ما را در امان نگه دارد. قارچ شیتاکه حاوی ویتامین B است و استفاده از این قارچ سبب جذب شدن کامل ویتامین یاد شده به بدن می گردد. کمبود ویتامین B می تواند عامل بیماری های مختلفی باشد از جمله:
- مشکلات قلبی
- اختلال عصبی
- آسیب رسیدن به دستگاه گوارش
- فلج پا
- بی حس شدن دست و پاها
به همبن دلیل باید مواد غذایی مطلوب برای تامین این ویتامین مصرف شود.
دیدگاهتان را بنویسید